2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.

ŐSZI KIRÁNDULÁS
Üzletek

2023. 09. 05

ŐSZI KIRÁNDULÁS

IRÁNY A CITY MARKET!
Esemény

2021. 10. 01

IRÁNY A CITY MARKET!

A GYEREKEKRE IS GONDOLTUNK
Üzletek

Hírek

KÉSZÜLJÜNK AZ ÚJ TANÉVRE

Üzletek 2023.08.15.

Velünk biztosan nem lesz stresszes a sulikezdés. Töltsetek velünk egy délutánt és szerezzetek be mindent, ami szeptemberi tanévkezdéshez kell. Legyen a lurkó alsó- vagy felső tagozatos, esetleg már középsulis, a Líra és Office Depot üzleteinkben megtaláljátok a számításaitokat.

Tovább

A STRANDOLÁS A CITY MARKETTEL KEZDŐDIK

Üzletek 2023.08.1.

Még egy hónapig biztosan élvezhetjük a nyári szabadidős tevékenységeket, azon belül persze a legnépszerűbbet, a strandolást. Legyen az a Balcsi, valamelyik hazai folyónk, termálfürdőnk vagy éppen a tenger, ne feledjétek, a strandolás velünk kezdődik. Nézzetek be a Walterland, a Líra és a C&A üzleteinkbe, és szerezzetek be mindent, ami a kikapcsoló vagy épp az eseménydús időtöltéshez kell.

Tovább

NYÁRI SPORTOK

Üzletek 2023.07.19.

Hiába a meleg, titeket ne tartson vissza, hogy most is fittek és aktívak legyetek, vagy csak hogy egyszerűen élvezzétek és szeressétek a testmozgás valamilyen formáját. Az biztos, nálunk a Sport Factory és Nike üzletekben mindent is megtaláltok, ami a nyári kalandokhoz kell!

Tovább

Térkép

Bevásárlópark

A CityMarket Dunakeszi bevásárlópark 2005-ben nyitotta meg kapuit a nagyforgalmú Auchan Dunakeszi Kereskedelmi Park területén. A CityMarket bevásárlóparkban az észak-pesti kerületekben és a régióban élők fogyasztói igényei alapján működtetett üzletekkel, minőségi kínálattal várjuk vásárlóinkat.

Kínálatunkban találhatnak baba-mama boltot, lakberendezési áruházakat, emellett könyvesboltot, irodaszereket árusító üzletet, ruházati üzleteket, cipőboltokat, horgász/szabadidő hobbyra specializálódott üzletet, fitness termet és játszóházat is.

A Bevásárlópark az Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, így a Park más üzleteinek látogatói egyben a CityMarket potenciális vásárlói is. A CityMarket szomszédságában található az Auchan hipermarket, valamint a Decathlon sport-, a Bauhaus lakberendezési-, és az Euronics műszaki áruház, amelyeket jól kiegészítenek parkunk szaküzletei.

Autóval az M0 autóútról és Dunakeszi, valamint Káposztásmegyer felől közelíthető meg, az Auchan Kereskedelmi Parkhoz vezető kijáratokon keresztül, a CityMarket jelzést követve.

BKV: 104, a 104A és a 126-os járattal.
Auchan különjárat: Naponta több buszjárat közlekedik a Dunakeszi – Auchan Kereskedelmi Park – Fót között.
Volán: Dunakeszi –Kereskedelmi Központ között, a Horányi Rév érintésével közlekedő buszjárattal.

Hétfő - Szombat: 10:00 - 19:00, Vasárnap: 10:00 - 19:00
Ünnepnapok, amikor üzleteink zárva tartanak:
Március 15.– kedd– 1848-as forradalom
Április 15.– péntek– Nagypéntek
Április 17-18. – vasárnap, hétfő - Húsvét
Május 1.– vasárnap– Munka ünnepe
Június 5-6. – vasárnap, hétfő – Pünkösd
Augusztus 20. – szombat – Államalapítás ünnepe
Október 23.– vasárnap– 1956-os forradalom
November 1.– kedd – Mindenszentek
December 25-26. – vasárnap, hétfő – Karácsony
Január 1. – vasárnap – Újév

December 24-én és 31-én a kereskedelmi egységek, valamint a vendéglátó és szórakoztató területek egységesen, 14.00 óráig tartanak nyitva.*Néhány üzlet nyitvatartása eltérhet. A pontos nyitvatartásokról kérjük, érdeklődjön az adott üzletben.

Parkolás
Bevásárlópark nyitva tartási idejében.

kapcsolat

Cím
CityMarket Bevásárlópark Dunakeszi
2120 Dunakeszi, Nádas u. 8.
Üzemeltetés

Pester Zoltán
+36 70 373 7477

z.pester@cpipg.com

Bérbeadás

Hunyadi Laura

+36 20 999 7556

l.hunyadi@cpipg.com

 

 

Biztonsági szolgálat

City Market Dunakeszi
+ 36 20 430 2938
cmdbiztonsagiszolgalat@gmail.com

parkolás

A bevásárlópark 21600 nm bérelhető területtel és 600 férőhelyes parkolóval rendelkezik. A Buy-Way Bevásárlópark az Auchan Dunakeszi (Tópart) Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, szomszédságában található az Auchan hipermarket, a Decathlon sport-, és a Bauhaus barkácsáruház.

parkolóhely

600